What goes around comes around.

Det är synd om Carro. Nu har hon fått ta emot sexuella trakasserier på sin arbetsplats, tv4.
Personen som stod för trakasserierna är Peter Jihde, som sa till Carolina att han och hans kollegor gärna ville vara med och ge henne sperma.
Jättejobbigt tyckte Carolina som i media går ut och säger "Jag vill verkligen inte kommentera det han sa. Jag orkar inte hålla på med den debatten längre."

Stackars Carolina!

Jag undrar varför hon ens från början vill att svenska folket ska veta varför hon kletar in ansiktet med sperma?

Sture Nordh, ordförandekillen i gängets fackförbund tycker att det är sexuella trakasserier.
Han säger: "Det där är naturligtvis en fråga om sexuella trakasserier och jag utgår från att tv4 har en ordning för det där. Hon ska ta upp den frågan med sin chef. Det är på det sättet som frågan ska hanteras.
Det är klart att det är en sexuell anspelning och det är inte en fråga som handlar om relationen mellan henne och kollegan. Arbetsplatsen är skyldig att se till att den är fri från sexuella trakasserier."

Sture, du har givetvis rätt. Ingen ska behöva bemötas på ett otrevligt sätt på sin arbetsplats. Inte heller behöva motta trakasserier i någon form. Men du tycker inte att man, om man är rädd för att få höra vulgära skämt om sperma, när man själv har berättat för hela svenska folket att man använder spermakräm i ansiktet, att man kan räkna med, och faktiskt får lära sig att ta såna skämt som Jihdes?
What goes around comes around!
Carolina gynning spelar ju själv på sex hela tiden, så vad förväntar hon sig?
Dont hate the player, hate the game...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0