Skitsnack.

Sitter och har min lilla matstund på jobbet nu. Bläddrar igenom Expressen. Läser en del saker som får mig irriterad. Som vanligt.

En person har skickat in en fråga till redaktionen om det kanske är på tiden att visa bantningsprogram och dietförslag för män med buk-kulor nu inför sommaren.
Hetsjakten på tjejer har blivit lite för mycket menar skribenten, att män kanske vill bli pushade om att se bra ut, så pressen jämnas ut lite.

Som svar får denne att:
"I rättvisans namn kanske det är dags för ett strandreportage med män i badbyxor och tvättbrädemage. Men egentligen  vore det ju bättre om såväl män som kvinnor på bild fick ha lite valkar och skavanker. Här är mediebranschen delaktig i att cementera rådande ideal. Krasst uttryckt är det så att många vill läsa om bantning, och därför skriver Expressen om det..."

ÄR NI DUMMA I HUVUDET?!
Anledningen till att folk vill läsa om det är ju för att ni, och alla andra jävla låtsastidningar trycker in bantning och sjuka ideal i fejset på oss dag ut och dag in. Men med tanke på svaret är jag inte förvånad över att Expressen fungerar som den gör. Äckel!

Jag bläddrar vidare.
Dom skriver att skattebetalarna får pröjsa någon slags pensionsskandal i EU. EU-parlametariekernas pensionsfond har rasat i värde. Och det skjuts till från skattepengar.
Ungefär som att det går skattepengar till finansministrars privatflyg till semesterorter och liknande. Inget som förvånar. Man blir lika småirriterad varje gång.

Bläddrar vidare.
Dom skriver att skatteverket ska hålla extra koll på bloggare. Sådana som tjänar pengar då. Så att dom inte blåser staten på cash. För hur ska då finansministrarna ha råd att åka på semester? Eller styra upp sin pensionsfond?

Vilket jävla skitsnack!

Kommentarer
Postat av: Ka

Måste få säga att jag diggar din blogg. Inget skitsnack - och det tackar vi gudarna för, känns som att man får höra nog av skiten ändå. Tack.

2009-04-22 @ 20:14:04
URL: http://bigkay.blog.com
Postat av: ka

Kul att du tycker det!

Genom Citty, hon hade länkat ett utav dina inlägg. Så rätt randomly :)

2009-04-23 @ 11:41:51
URL: http://bigkay.blog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0