Snö.

Den har inte smält. Jag vaknar upp och det är mulet ute. En decimeter snö. När jag trodde att våren var påväg kom den direkt.
Dom säger att människan förstör jordklotet. Global uppvärmning och så vidare. Project Earth påbörjas på Discovery Channel där man ska hitta sätt att rädda jorden. Från vad? Från oss? Skulle inte det vi gör mot jorden vara "naturens gång"? Är inte vi en del av den och dess utveckling?
Människan är bara så äckligt girig och desperat att vi glömmer bort hur det påverkar omvärlden. Om det nu verkligen är så viktigt? Man vill ju leva så länge som möjligt.
Kommer det en forskare i Expressen och säger att kvinnor som föder barn på "traditionellt sätt" i snitt lever 2 år längre än dom som inte gör det, så kan du ge dig fan på att nästa års statistik visar att fler barn födes utan kejsarsnitt.
Med rökare är det samma sak. Man uppfinner cigaretten som i sin tur pajar lungorna, luktar illa, utvecklar cancer (till skillnad från allt annat) och så vidare. Sen, när alla har börjat röka så säger man att cigaretter är skit, och att man dör i "förtid" om man röker. Vad nu förtid är? Döden är ju oundviklig. Ovanpå det släpper man en massa tuggummin, plåster och metoder som hjälper dig att sluta. Här blir även snus ett alternativ. Istället för att lägga pengar på cigg så lägger vi pengar på annat nikotinfyllt skit, även det beroendeframkallande. Någon mer än jag som ser det löjliga mönstret?
Och allt bakom propagandan att "men du lever ju faktiskt lite längre då!"
För vem vill inte bli 80 år istället för 70? 65?
Längtar du inte till det att du får hemorojder? Nedsatt hörsel och syn? Benskörhet?
Vill inte du också ha en ung tjej som torkar dig i röven efter att du har bajsat, för att du själv inte når så längt bak? Men kom igen! Du fick ju leva några år längre i alla fall, tack vara den där äckliga dieten du tvingade i dig.

Det sägs att människan har ett hål i själen. Ett svart hål, som aldrig kan fyllas. Människan kan erövra, köpa och plundra hur mycket dom vill, men hålet kommer aldrig att fyllas upp. Det är därför vi kommer att bli våran egen undergång.

Kommentarer
Postat av: Anonym

du skriver så bra!

2009-03-11 @ 13:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0