Kroglivet.Jag har inget mer att säga...

Slå klackarna i taket.

Det är ju tydligen väldigt många som inte klarar av att dricka alkohol. Alla ni osäkra människor, som älskar att göra grejer på fyllan, när ni vågar, men sen har ångest dan efter för att ni har gjort bort er, ge fan i att supa! Fixa lite självförtroende och självkänsla först, innan ni tar nästa sup.

IQ har gjort en reklamfilm om hur alkoholen får ett bröllop att spåra ur framåt småtimmarna. Och dom får det att framstå som någonting dåligt. Det är ju vad det här festande handlar om! Att spåra och göra puckade grejer. Det är det man garvar åt efteråt. Sitta med vännerna över ett glas vin? Aw come on! Gå ut och härja lite för fan, jävla medelsvenssons!


My bandit queen.

Så fort det är mulet, regn eller mörkt ute, vilket det ofta är så här års, så tänker jag på dig. Du ger mig glädje och energi. Någonting som saknats senaste 2 åren. Kärlek genom ett förhållande är något som defenitivt varit frånvarande. Jag har hittat glädje och energi på annat sätt. Men sen kom du in i mitt liv. Något jag inte direkt räknade med. Men vad gör man när man fallar pladask för någon?
Jag vet att jag var en skit mot dig först. Även om det inte var min mening. Jag hade inre "demoner" som jag ville ta kål på innan jag gick in i något nytt.
Jag är så glad att du väntade på mig. Även om det inte var något vi hade pratat om, så fans du kvar när jag var klar. Otippat kanske, men det klokaste beslutet du tog. Om det nu togs något beslut? För du vet. Jag slutade aldrig att tänka på dig. Hela tiden poppade du upp i min skalle. Vad gör man åt sånt? Man kan inte förneka känslor.
Jag vet hur snacket går. Jag vet ju hur jag pratar om tjejer med mina polare som inte duger. Så jag antar, och vet att dina kompisar sagt detsamma om mig. Skrattar bäst som skrattar sist. Jag fick den jag ville ha, och du med för den delen. Du är min ädelsten, och nu kommer jag aldrig att släppa dig igen.

Du är det jag har saknat för att mitt liv ska kännas komplett. Jag mår så bra nu. Jag har mina vänner, min familj, mitt jobb, och nu har jag dig. Vad mer kan man önska sig? Kungen har funnit sin Drottning.Elin Freja Högberg, jag älskar dig!

Mina Gangsters.


Flipp.

Fick någon flummig flipp nu där jag bara slänger upp en massa sköna grejer på kort tid. Så är det när man sitter hemma och inte gör någonting innan jobbet.
Enjoy!

High Contrast - Hometown glory


Upprustning.

Blev lite kläder till mig själv igår. Förhoppningsvis anländer dom imorn, lagom till helgen.


My state of mind.

Max Peezay & Anna Ternheim - Today is a good day
"Men kampen går vidare, så länge jag har krigare som står vid min sida kan jag säga att today is a good day.."

Glömska.

Som jag intalade mig själv redan från början har den här bloggen varit för att skriva i när jag känner för det. Jag måste säga att det tyvärr har blivigt lite för sällan. Det är kul att se antalet besökare, och hur det ökar när man håller sig aktiv.
Nu var det fyra dagar sen jag skrev något. 4 dygn rättare sagt. Jag ska försöka komma igång igen...

Ögon i nacken.

Djurgårn, håll er om ryggen.

Limited Edition.

Ni vet ju hur det var förr? Män ska arbeta, slåss, kriga och mecka med bilar. Medan kvinnorna skulle hålla sig till syjuntor, föda barn, laga mat och städa.
2008 trodde jag vi var på väg att begrava dom gamla könsrollerna. Sen släppte Vileda, städmärket ni vet, en Limited Edition grej. Moppar och trasor i rosa. Enligt deras hemsida är det för att stödja bröstcancer. Som också är rosa, för rosa är ju en tjejfärg.
Jag fann det bara en smula ironiskt att just städmärket blev rosa.
Kan dom inte bara släppa en barbiedocka för att representera bröstcancer. Eller blir budskapet, eller ska vi kalla det fördomarna, lite väl tydliga då?


Glamour.

Tidningen Glamour skriver på sitt omslag "Det sexigaste Make-uptipset någonsin".
Ännu en självförtroendesänkande tidning för unga kvinnor, som skriver en massa bajs.
Min Flickvän är naturligt sexig.
Men till alla er andra icke-naturligt snygga eller sexiga tjejer, (dvs dom flesta, eftersom tidningen uppenbarligen har en målgrupp, som den dessutom säljer ganska bra med nummer till), nu har ni något att läsa om och ta till er. Men räkna inte med att livet blir bra för det. I nästa nummer kommer det fler tips om hur ni ska försköna er för att tillfredsställa oss män. Ni kommer aldrig att bli perfekta. MUAUAUAUAUAUAUAUAUA!

Ni gör bäst i att hålla er inomhus, ta bilder på er själva, retuschera alla skavanker i Photoshop och sen skicka in bilden till Slitz, Moore eller Café. Så vi män någonstans kan få drömma om att det faktiskt finns några vackra, snygga, sexiga och perfekta kvinnor, som låter oss leka med bilar, slåss och kolla på fotboll.

Hjärtesorg.

Nej, nu överdriver jag. Men jag hade glömt att kärlek gör ont ibland också. Levde i någon bomulsvärld. Allt var bra. Allt är bra! Men jag blev plötsligt påmind att inget alltid är bra. Att inget bara är bra. Ibland är det dåligt också. Men det är det för att vi tydligare ska minnas det som var bäst.

Elin, jag älskar dig, av hela mitt hjärta!
Kom ihåg det senare i livet, oavsett vart vi går här ifrån.

Tapetsering.

Mjojo!
Det är vad som pågår i mitt hem, och därför är datorn urkopplad. Lite därför det inte händer så mycket på bloggen. Men stay tuned! Det kommer så småning om!

What goes around comes around.

Det är synd om Carro. Nu har hon fått ta emot sexuella trakasserier på sin arbetsplats, tv4.
Personen som stod för trakasserierna är Peter Jihde, som sa till Carolina att han och hans kollegor gärna ville vara med och ge henne sperma.
Jättejobbigt tyckte Carolina som i media går ut och säger "Jag vill verkligen inte kommentera det han sa. Jag orkar inte hålla på med den debatten längre."

Stackars Carolina!

Jag undrar varför hon ens från början vill att svenska folket ska veta varför hon kletar in ansiktet med sperma?

Sture Nordh, ordförandekillen i gängets fackförbund tycker att det är sexuella trakasserier.
Han säger: "Det där är naturligtvis en fråga om sexuella trakasserier och jag utgår från att tv4 har en ordning för det där. Hon ska ta upp den frågan med sin chef. Det är på det sättet som frågan ska hanteras.
Det är klart att det är en sexuell anspelning och det är inte en fråga som handlar om relationen mellan henne och kollegan. Arbetsplatsen är skyldig att se till att den är fri från sexuella trakasserier."

Sture, du har givetvis rätt. Ingen ska behöva bemötas på ett otrevligt sätt på sin arbetsplats. Inte heller behöva motta trakasserier i någon form. Men du tycker inte att man, om man är rädd för att få höra vulgära skämt om sperma, när man själv har berättat för hela svenska folket att man använder spermakräm i ansiktet, att man kan räkna med, och faktiskt får lära sig att ta såna skämt som Jihdes?
What goes around comes around!
Carolina gynning spelar ju själv på sex hela tiden, så vad förväntar hon sig?
Dont hate the player, hate the game...


Sprutluder.

Ni får ursäkta mitt förakt, men jag kan inte låta bli. Människor som är kända för ingenting är så otroligt tröttsamt och får mig bara att vilja kräkas. Alla ni som beundrar Carolina Gynning bör sluta läsa nu. Hon råkar vara lite av ett hatobjekt för mig.
Jag vet inte om jag har missat något, men vad är det hon är känd för? Dumma uttalanden, meningslösa erkännanden och..? Ja...? Ingenting?

Nu gör hon i alla fall som alla andra dumblondiner som inte kan någonting speciellt annat än att se sexiga ut; Hon tar satsen i ansiktet!

http://www.expressen.se/1.1319556

Något ska man ju vara bra på?


Låten.

Så var det dags igen för en "Veckans låt".
Jag har märkt att det  här med att uppdatera veckovis inte riktigt håller. För mig passar det mer att slänga upp en låt när jag är på rätt humör, och som för stunden passar humöret jag är på.

Hittade Dawone med låten 1 när jag slösurfade på lunchrasten och föll direkt för det otroligt harmoniska beatet. Nu nöter jag låten konstant.

Dawone - 1

Svennar on the growth.

Satt på tunnelbanan idag när en hel 6-årsverksamhet klev in i min vagn. En gammal vagn, så ni kan ju tänka er hur kompakt och stimmigt det blev.
Mitt bland trötta morgonpendlare är 30 glada ungar som tycker att livet är knark, och inte alls behöver ta en bira en fredageftermiddag för att känna att det fortfarande finns någonting positivt kvar i livet.
3 ungar, som sitter bredvid en äldre herre (som har hörlurar på sig), pratar, ropar, skrattar och skriker till ibland.
Till slut blir det för mycket för en av ledarna för gruppen, en kvinna i 35-40-års åldern, som går fram till barnen och säger: "Neej!  Nu får ni vara tysta. På tunnebanan vill man vara ifred. Det finns dom som är trötta och påväg till jobbet och behöver vara för sig själva."
Dom 3 svarta pojkarna tittar småfnissandes på sin "fröken", som är dödsalvarlig i sin blick.
Hon har precis lärt barnen att det är fel att prata med varandra. I sverige är det var och en för sig själv. Man ska inte prata med andra resenärer. Man får inte göra intrång på någon annans privata utrymma, och defenitivt inte ha det kul åt ingenting, speciellt inte på allmän plats.

Dom har redan blivigt anpassade till det svenska samhället. Tvi!

RSS 2.0