Ännu en med bristande självförtroende.

Jag hittade en gammal artikel på Metros hemsida, som jag läste med ett smått förtvivlat leende på läpparna. Artikeln handlade om hur Ebba von Sydow tycker att modebloggar är skit, och samma med dom som ligger bakom dom. Hon menar på att modebloggare ljuger, och har i stort sett samma stil. Ni kan läsa artikeln här.

Att Ebba inte själv fattar hatt hon är en komplett idiot, som lever i en ytlig värld där allt handlar om utseendefixering och modeinriktning, är helt otroligt. Ännu en av dom som behöver hävda sig i en mansdominerande värld, där den lättaste vägen till kvinnlig framgång går genom fittan. Det är trist att se hur Ebba ser konkurransen i dessa, som precis som hon ägnar sig åt att få uppmärksamhet genom inget.

En kvinna med sån makt och sådant förtroende hos yngre tjejer borde ägna mer tid åt att döda det idiotiska ideal-samhället vi lever i och vända trenden åt något håll som gynner hennes del av befolkningen, dvs kvinnor, istället för att tycka synd om sig själv och lägga energi på att baktala och trycka ner flickor och kvinnor ännu mer.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Bra sagt!

2008-09-17 @ 23:53:19
Postat av: Freddie=)

ja du har ofta bra saker att säga elli:)

2008-09-19 @ 01:49:30
URL: http://freddisen.blogg.se/
Postat av: Lina

Blogga mera killen :D

2008-09-22 @ 23:20:30
URL: http://haringenblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0