Fråga.

Banditen undrar vad som hände med anti-vålds-anton och hela hans kampanj? När Ricardo dog, och alla helt plötsligt kände honom så blev det ett jävla liv. 10000 personer protesterade i kungsträdgården. Artister kom dit och sjöng. Mot gatuvåldet. Sen dog en kille från kista. 500 personer protesterade på sergels torg. Anton, han som hatade gatuvåld, är som försvunnen. Men å andra sidan, det är skillnad på kista och kungsholmen. Det är skillnad på människor och människor.

Kommentarer
Postat av: klint

Skönt att du också ser det

2009-02-11 @ 13:29:56
Postat av: grassi

vill slå in hans jävla underbett ordentligt med en välriktad höger.

2009-02-12 @ 21:59:44
Postat av: azar

Självklart är det skillnad på människor. I synnerhet om det händer på politikernas bakgård eller i det där området man har läst om i tidningarna och tagit något budgetbeslut om att spara in på ungdomsgården.

Händer det inte i ens närhet så är det lixom inte på riktigt, ungefär som fattigdom, utanförskap och misär. Sen var det ju en uppgörelse i undre världen, det skrev ju faktist aftonbladet.Jag tror föresten att anton drunknade vid ett spöregn då han glömde ställa sig under tak. Ett sådant underbett blir lätt ett fågelbad på några minuter om det regnar ordentligt.

2009-02-13 @ 18:00:58
URL: http://hammarbyultras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0