Uppmärksamhet.

Det är ett jävla liv om kända-för-ingenting-stjärnorna Isabella Löwengrip och Katrin Zytomierska.
Hela bloggsfären verkar ha en egen låtsasvärld som dom lever och frodas i. Kan man inte bli uppmärksammad för annat än modebloggande och skitsnack så kan man i alla fall bli känd för just det i en annan värld än den verkliga.
Helt plötsligt hamnar "bloggdrottningarna" i centrum. Det är ju alltid lätt att tänka och tycka om andra. Frågan är vilka som bryr sig?
Jo, just det! Jag glömde bort att det faktiskt finns en målgrupp för just dom här två skribenterna; Osäkra tonåringar.
Så, samma personer samlar plus respektive minuspoäng hos sina gelikar i bloggvärlden, i en meningslös debatt om ingenting. Enbart för att se vem som är starkast i... ja... vad var det nu?
Ah! Jag glömde bort för en stund att det alltid finns räkmackor och silverfat för talanglösa, okunniga människor, som dom kan använda sig av för att bli kända för... ingenting. Men det är bra tjejer! Fortsätt att snacka skit om varandra, så kanske ni bjuds på fler drinkar på krogen, fler 16-åringar kanske kommer fram till er och uttrycker sitt stöd, eller icke-stöd, och ni kan leva i några andetag till, och fortsätta att vara kända för ingenting.

Dagens artikel i aftonhoran kan läsas här:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article4233194.ab

Kommentarer
Postat av: felko

hat med substans, det gillar vi! :D go get'em mafakas!PS!!!!!!Gå in på min blogg om ni vill veta mer om smink och roliga kostymer du kan sy åt din svältande chihuaha.PuzZ & KjaAm!

2009-01-22 @ 00:24:12
URL: http://felkos.blogg.se/
Postat av: Bambi

asbra killen

2009-01-22 @ 12:54:23
URL: http://cleo.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0